Profesionalni MTB Bike Disk Kočnica Poravnanje Rotora Alati Za Poravnanje Diska Za mtb Выравнивающий Korektivne iščašenje Pribor

  • 153.39 kn
  • 62.89 kn
(1 Naši kupci)

Sport i Zabava

Broj artikla:
  • w117918
Oznake:
  • парктол, drške alata, alat za donjeg nosača, višenamjenski alat, biciklističke alati
  • Naziv - МОДЖОЙС
  • Vrsta - Drugo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Okasti Ključ Za Korekciju Biciklističke Disk Od Nehrđajućeg Čelika, Okasti Ključ Za Korekciju Сплющивания Biciklističke Disk, Popravak Naprava Za Korekciju Deformacija Diska

Lice:

1. Visoka kvaliteta: Ovaj bike disk kočnica i ključ je izrađen od visoko kvalitetnih materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiv i praktičan.Ručka od PVC-a, udoban za držanje.

2. Mat i polirana površina: proces rezanja, mat površine za poliranje, svijetle površine za injekcije.

3. Dizajn s tri rupe: dizajn s tri rupe odgovaraju različitim zahtjevima korištenja, ističe dubinu rupe, ne brine o истирании, visoka prepoznatljivost.

4. Lako nositi sa sobom: alat za poravnanje rotora disk kočnice bicikla male veličine, jednostavan za težinu, lako je nositi sa sobom.Kružni otvor straga za lakše držanje i skladištenje alata.

5. Garancija zadovoljstva: Mi težimo osigurati svakom klijentu vrhunsku razinu usluge kupcima, kako bi vam pružiti ugodno iskustvo iz kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja, pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

Specifikacija:

Product name: BIKERSAY Bike Pogon Za Korekciju Diska Okasti Ključ Za mtb Disk Disk Kočnice Protiv trenja Alat za popravak Korekcije deformacija Diska

Osnovni materijal kućišta: nehrđajući čelik (rezanja), krak od PVC-a

Boja uređaja: srebrna

Veličina proizvoda: oko 200x37x12 mm/7.87*1.46*0.47 inču, debljina nehrđajućeg čelika oko 4 mm/ 0,16 inča

Neto težina proizvoda: oko 173 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Ključ za korekciju biciklističke diskova

S Ensminger

2022-10-21

brzo i kvalitetno

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: