Profesionalni Kućnu Teretanu S Višestrukom Zaštitom, Sklopivi Инверсионный Stol Za Istezanje Leđa

  • 1 895.14 kn
  • 928.63 kn
(0 Naši kupci)

top

Broj artikla:
  • w137316
Oznake:
  • Pluralni zaštita, aparat za kavu
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Sport - Trening s utezima

Stroj za Istezanje Leđa Sklapanje Инверсионного Površine

Ovdje nudimo vam ovaj гравитационный obrnuti stol, to je osmišljen kako bi vam pomoći da lako prevrnuti, čime se pomaže vam dati lik i oblik i otklanjaju umor tijekom dana.Jednostavna montaža i podešavanje čine ga pogodnim za bilo koju osobu. kliknite "dodaj u košaricu" i dobiti više zdravlja upravo sada.

· Podesiva visina i nagib

· Jastuk za leđa, glave i Struka

· Zaštita pluralni

· Lako se montira i savija

· Različite funkcije su Značajke proizvoda

Specifikacija

· Podešavanje visine: 147 cm-185 cm /4,8-6,1 ft

· 3 фиксируемых odredbe: 20 °, 40° i 60°

· Težina proizvoda: 22 kg /48 kg

· Veličina u разложенном obliku: 79x115x152 cm/31x45x60 inča

· Veličina pakiranja: 125x82x10 cm / 50x33x4 u.

Značajke i dogovor

· [PODESIVA VISINA I NAGIB] -Može primiti korisnika u visini od 147 cm/4,8 ft do 185 cm/6,1 ft, potreban je samo jednostavan za upravljanje.Pogodan za sve članove obitelji. Kapacitet do 136 kg/300 kg.

Ima 3 фиксируемых odredbe: 20 °, 40 ° i 60 °, za početnike i iskusne ili iskusnih. Nosivost do 136 kg/300 kg.

· [JASTUK ZA leđa, GLAVE i struka] - Tapacirani jastuk za leđa i glavu, proizveden od visokokvalitetnog umjetne kože i pjene s učinkom memorije, pruža sigurnost i udobnost vašeg leđima i glavi, dok je okretanje.Odvojiva, inflatable i podesiva lumbalna podrška prekrivanje je dizajniran za ublažavanje boli.

· [MULTIPLOG ZAŠTITA] - Pluralni dizajn je namijenjen za zadržavanje vas na licu mjesta i sigurnost dok je okretanje, uključujući i pojas i поролоновый jastuk za zaštitu ramena.Ergonomski sustav fiksacije gležanj, kao što su sigurnosni pin, prednji поролоновый valjak i natrag U-figurativno uređaj za fiksiranje gležanj, omogućuju udobno držite svoje noge na mjestu.

· [LAKO IDE I SKLAPA] - Dolazi sa svime što vam je potrebno.Vrlo lako se podešava za muškarce i žene.Mogu se preklopiti za jednostavnu pohranu, staviti u garažu ili прислонить na zid.Ne ustručavajte se koristiti taj stroj kod kuće ili u uredu.

· [RAZNE] FUNKCIJU - Pet minuta u dan ovaj инверсионный površinu vrlo će vam pomoći da: smanjiti učinak starenja zbog gravitacije, poboljšati oblik tijela, stimulirati cirkulaciju, ukloniti napetost mišića i umor, smanjuje pritisak na kralježnicu, povećati fleksibilnost tijela i ublažiti bolove u kralježnici zbog sjedenje ili stajanje.Slike proizvoda

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: