Press-Kutija Za Kalodont, Automatski Držač Za Kalodont, Dispenzer Za Kalodont, Dispenzer Za Restoran, Novo, Kontejner Za Kalodont

  • 11.17 kn
  • 7.73 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • w201882
Oznake:
  • Materijal - smola
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip dekoracije i Pribor - Držači Za Kalodont
  • Stil - Klasični

Opis:

U njemu može stati oko 50 kalodont, ali najbolje od svega - 1/2 volumena.

Dizajn: Kliknite na gornji dio, a čačkalica iskoči, poklopac ovog držača za kalodont se može ukloniti za čišćenje, a sve oštre rubove su obrađeni zaobljenim uglovima za sigurnost.

Higijena: Prozirna zatvoreni poklopac, preostali iznos se jasno vidi, učinkovito sprječava prodiranje prašine.

Materijal i boja: Zdravi materijali PP + ABS.

Karakteristike:

Naziv proizvoda: Držač za Kalodont

Materijal proizvoda: PP

Veličina proizvoda: 9,3*5,5 cm/3,66 inča * 2,16 inča

Boja uređaja: roza, svijetlo siva, plava

Popis:

1 * Držač za kalodont

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1.【Udoban pop-up prozor】 Kutija za kalodont je opremljen jedan ključni tipkom, i зубочистку može izvaditi, malo klikom na nju, što je povoljno i brzo.

2. 【Visoko kvalitetni materijal】 Dozator za kalodont izrađen od visokokvalitetnog polipropilena.Cijeli proizvod na dodir glatka i lijepa, čvrsta i bez mirisa.Donja противоскользящая dizajn sprečava klizanje držača čačkalice i čini čvrst i izdržljiv.

3. 【Veliki kapacitet】 9,3 * 5,5 cm / 3,66 inča * 2,16 inča, mali i fin, naš automatski dozator za zapošljavanje zubi ne zauzima prostor, cijele i elegantan, a ima udoban hvat.On ima veliki kapacitet i broji oko 50 kalodont.

4. 【Zaštita od prašine】 Zahvaljujući dizajnu poklopca, press-dozator za kalodont može učinkovito spriječiti prodor vlage i prašine.Na vrhu ima mali otvor za izbacivanje čačkalice.

5. 【Transparentno Vidljivo】Telo bočice mjerenja kalodont prijenosnih i lako se čisti.Veliki otvor unutar omogućava jednostavno stavljanje čačkalice.U vidljivom prozoru na vrhu možete vidjeti koliko kalodont ostalo.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: