1080P HD Naočale Video Kameru za Vožnju Račun Biciklizam Smart Glasse Audio video recorder Skladište Sunčane Naočale Sportski Pribor Na Otvorenom 256 GB

  • 602.04 kn
  • 307.06 kn
(0 Naši kupci)

Potrošačka elektronika

Broj artikla:
  • w166535
Oznake:
  • mini kamere zwo, auto kamera adata, bodovi smart bobo, video naočale nebula, staklena skladište q30, k 256 gb micro sd, špijun u naočalama рокброс, biciklističke naočale vellsia, sunčane naočale muške sunčane naočale, mini camara ip wifi
  • Naziv - тмддотда
  • Kapacitet interne memorije - Ne
  • Certifikacija - Nema
  • Podrška za visoke rezolucije - 1080P (Full HD)
  • Tip memorijske kartice - SD-kartica
  • Vrsta - Mini
  • Pakiranje - DA
  • Dodirna tehnologija - CMOS
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - Skladište

Označene stavke:

1、 high-definition Video: Snimite video s rezolucijom od 1920 * 1080P format kompresije H. 264 i pritisnite gumb za jednostavno snimanje video u smislu visoke razlučivosti.Poboljšanu kvalitetu slike, bolje performanse pri slabom osvjetljenju i niska potrošnja energije.

2. Brzo djelovanje 30 fps: snimajte video visoke frekvencije slika do 30 kadrova u sekundi za više glatkih videozapisa. Snimanje brzinom od 30 sličica u sekundi u načinu 1080P, bez odlaganja ili podmazivanje pri vožnji na otvorenom; širokokutni objektiv 120 °, hvatajući više područja u видеокадре, čini vaše video realan.

3. Snimite sliku: Pritisnite tipku za upravljanje jednom za snimanje slike pri snimanju videa.Naočale će vibrirati, obavijestili da je snimljena fotografija.Oznaka vremena / datuma - prikaz trenutnog vremena / datuma na svoje fotografije / video, Y - za prikaz vremena i datuma, ne trebate prikazati vrijeme i datum u N, 3 - minute videa, koji možete promijeniti na 3-6 minuta.

4. Dugoročno korištenje: potpuno napunjena skladište za naočale, može snimati 100-120 minuta video.Dulje vrijeme koristiti, to je praktičan alat za jahanje, streličarstvo, lov, ribolov, prometne policije, turizma, života i drugih sportova na otvorenom.Vrlo je pogodan za brzo snimanje, snimanje u realnom vremenu svakog nezaboravan trenutak u životu.

5、 Maksimalna memorija: Maksimalna podrška 256 GB TF kartice (kartica nije uključena u opseg isporuke).Napomena: Prije korištenja kartice od 64 GB, 128 GB, 256 G potrebno je koristiti alat za oblikovanje da biste oblikovali TF kartice.

Opis: 1. Prije uporabe memorijske kartice s kapacitetom od 64 GB, 128 GB, 256 G potrebno je koristiti alat za oblikovanje da biste oblikovali TF kartice, prije nego ga možete koristiti.

1) Prvo preuzmite alat za oblikovanje http://www.diskgenius.cn obratite pažnju na to da li je računalni sustav za 32-bitni ili 64-bitni, preuzmite i instalirajte ga.

2) Priključite stroj s računalom, otvorite alat za oblikovanje, odaberite izmjenjivi disk,

3) Kliknite izbornik oblikovanje, u sučelju, i na desnoj strani će se pojaviti sučelje za upravljanje.

4) Odaberite FAT32 datotečni sustav,

5) Odaberite zadana vrijednost je 64 KB u odjeljku "Veličina klastera,

6) Pritisnite gumb Oblikovanje i još jednom, možete ga koristiti nakon završetka oblikovanja

2. Ne stavljajte proizvod na vlažnim radno okruženje, proizvod ne sadrži vodootporne opcije.

3. Molimo vas da koristite u zatvorenom prostoru s dovoljno svjetla.Ne usmjeravajte fotoaparat izravno na izvore jake svjetlosti, kao što su sunce, da se ne ošteti fotoaparat.

4. Ako vaš uređaj ne može biti uključen ili isključen nakon što ga aktivirali, potrebno ga je puniti u roku od 4 sata.Za bolju zaštitu uređaja i brže punjenje, molimo vas, punite ga u off modu.Kada se baterija je u stanju punjenja, crveni indikator će svijetliti stalno, kada je baterija potpuno napunjena, crveni indikator će se ugasiti.

Specifikacija:

Video format: MP4

Kodiranje video: H. 264

Video rezolucija: 1920*1080

Frame rate video: 30 fps

Softver za reprodukciju: operativni sustav dolazi s ili osnovnim softverom za audio i video

Format slike: JPG

Kako je prost broj: 3264*2448 piksela

Omjer slike: 4:3

Sustav za podršku: za Win7/za WinME/za WinXP/za Win2000/Vista/forMac Os10.5

Napon punjenja: DC-5V

Tip sučelja: microUSB

Podrška za skladišta: microSD (TF), 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 G

Tip baterije: aluminijska baterija

Veličina proizvoda: oko 170 mm * 171 mm * 48 mm/6.69*6.73*1.89 u

Masa proizvoda: cca 61 g

Vrijeme trajanja: 2 sata

Vrijeme punjenja: 4 sata

Radna temperatura: -5 °C—40 °C

Radna vlažnost: 20%-80%, molim vas, ne postavljajte proizvod na vlažnim radno okruženje, proizvod ne sadrži vodootporne opcije

Pakiranje list 1:

1 * Naočale za fotoaparat

1 * Linija za prijenos podataka

1 * Torbica za naočale

1 * Tkanina za naočale

1 * Upute

Pakiranje list 2:

1 * Naočale za fotoaparat

1 * Linija za prijenos podataka

1 * Torbica za naočale

1 * Tkanina za naočale

1 * Upute

1 Par * Prozirne leće

1 Par * Objektiv noćni vid

Napomena:

Molimo, dopustite da male varijacije u veličini, zbog ručnog mjerenja, a rasvjeta na fotografiji može dovesti do отличию boje od stvarne.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: