Шлейка za Male Životinje Odjeća Traper Jakna i Kaput Zec Tkanina Remen Prsluk Torba Šešir Set za Tvor Zeca Hrčak Malih Proizvoda Za Kućne Ljubimce

  • 59.52 kn
  • 38.72 kn
(0 Naši kupci)

Za dom i vrt

Broj artikla:
  • w181470
Oznake:
  • muški zeko, prodaja odjeće za zamorci, odjeća za dječaka хомячков, zec 2020 godine, torba za какашек kućne ljubimce, siguran za kućne ljubimce mačji remen, jakne od trapera, papuče od lasica, soft odjeća od zeca, ožičenje паджеро
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Lice - Personaliziranu

Odjeća za kućne ljubimce zec patuljasti zec kauboj odjeća vučenje užeta Traper Odjeća Za Kućne Ljubimce Pokrivač Traper Odjeće Šešir Traper Odjeće Univerzalni

Opis:

100% Potpuno novi i kvalitetan.

Vrlo moderan odijela kunića i kauboja, kao i vučna užad, baca i kape različitih stilova.Tkanina otporna na habanje, ne klizi, udobna i prozračna.Dostupne su različite boje.

Karakteristike:

Materijal: kauboj

Boja: siva, svijetlo crvena, žuta, crvena

Veličina: S, M, L

(1 inč = 25,4 mm ili 1 mm = 0,0393 inča)

Paket uključuje:

1 kom. Traper Odjeća Za kućne ljubimce, Remen Za Kućne ljubimce

OBAVIJEST:

1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 2-3% zbog ručnog mjerenja.

Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

2. Boje se mogu razlikovati ovisno o prikaz razlika, molim vas, shvatite to.

Dostava:

1). Roba se šalje tek nakon potvrde plaćanja.

2). Možete odabrati logistike u skladu s vašim potrebama.Ako je iznos vaše narudžbe veći od 150 dolara, besplatna dostava EMS/DHL/FedEx (isključujući neke udaljenim područjima)

Popust:

Nudimo više popusta na veliki red, ako ste zainteresirani za kupnju više proizvoda ili veće količine, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Politika Povrata novca:

1). Ako je proizvod neispravan, molimo vas da nam u roku od 3 dana od dana isporuke.

2). Kupac je odgovoran za sve nastale troškove dostave.Naš utovar trošak uključuje troškove obrade, pakiranja i druge povezane troškove.

Izravna dostava:

Mogli smo poslati pošiljke bez bilo kakvog oglašavanja, fakture, cijene i tako dalje.

Recenzije:

Vaše mišljenje je iznimno važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno vas pozivamo da ostavite nam pozitivnu ocjenu od pet zvjezdica, na temelju vašem zadovoljstvu našim proizvodom i uslugom.Nažalost, ako planirate da ostavite nam neutralne/negativne povratne informacije iz svog lošeg iskustva kupnje kod nas, molimo, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, da razjasni svoje nezadovoljstvo i riješiti problem.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: