1 Par Konzole za pričvršćivanje svjetla za 2018-2022 Jeep Wrangler JL/JLU 2020 2021 2022 Gladijator JT Nosač svjetla na vjetrobranskom staklu

  • 138.35 kn
(0 Naši kupci)

Dodatna oprema za interijer

Broj artikla:
  • w222375
Oznake:
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip materijala - Metalne
  • Tip elementa - Stražnji nosači i Pribor
  • CN - Zhejiang

Za Wrangler JL 2018 2019 2020 2021 Stalak za Nape, Lampa, Stalak, led reflektor, mali stalak, reflektor, pomoćni lampa

Kompatibilan:

Pogodan za 18-21 Wrangler JL.

Detalje i posebno:

Originalna stroj se postavlja pomoću dva vijka i rupa, a otvaranje se odvija uredno, izbjegavanje direktnog kontakta s body, a nosač je trajno i ne ослабленное.

Jednostavna čvrsta konstrukcija i elegantan i kompaktan oblik povoljno razlikuju kroz originalni korištenje laganih materijala.

Suptilna glodanje svih materijala od aluminijske legure, snimanje procesa anodizacija površine, otpornost na koroziju i nedostatak hrđe.

Uglovima pažljivo polirane, bez štete na ruke, a postavljanje odmorišta za svjetiljke može biti jednostavno završena za samo nekoliko minuta.

Rama ima konstrukciju sa kliznim vodiča, koji vam omogućuje da prilagodite položaj reflektora u skladu s osobnim navikama u vožnji, tako da je položaj i kut nagiba reflektor mogu biti proizvoljne, čime bi se izbjeglo prekomjerno baraž vidljivi i nadopunjuje vanjskog duga svjetla noću.

A vodilica klizna ne koristi samo za pričvršćivanje, ona posjeduje raznolik funkcionalnu fleksibilnost, možete u potpunosti otkriti svoj kreativni duh i dati mu više mogućnosti.

Opis proizvoda:

Materijal: aluminijska legura

Boja: Kao na slici

Paket uključuje:

1 * Rasvjeta stalak (100% novi, nikada nije koristila i nije postavljena).

Napomena:

Sve dimenzije mjere ručno i mogu imati manja odstupanja.

Zbog razlika između monitora slike ne mogu odražavati stvarne boje proizvoda.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: