Pokretni Rashladni Nosač 360 Rotirajući Sklopivi Hlađenja Držač Za Laptop Postolje za Laptop Od Aluminijske Legure Protuklizni Podložak za 10-17 Cm

  • 451.74 kn
  • 203.28 kn
(0 Naši kupci)

Računala i Ured

Broj artikla:
  • w117256
Oznake:
  • Primjena - Laptop
  • Materijal - Aluminijska legura
  • Naziv - ВАКИНД
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Sklopivi Hlađenja Nosač 360 Rotirajući Rashladni Držač Za Laptop Od Aluminijske Legure Stalak za Prijenosno Противоскользящая za MacBook Air/Pro iPad

Lice:

1. dvostruki šipke s rotacijom od 360 °: Opremljeni dvostrukim bedemima sa rotacijom od 360 °, koje su povezane s razlogom, da bi rotacija fleksibilniji.Kompjuterska konzola omogućava vam zakretanje laptop pod bilo kojim kutom.

2. Široka kompatibilnost: nosač za laptop pogodan za MacBook 12 cm/13 inča, za MacBook Air od 13 inča, za MacBook Pro 13 cm/14 cm/16 cm, za Dell XPS HP Lenovo Acer Chromebook i drugih prijenosnih računala s dijagonalom od 10-17 cm.

3. Stabilnost i sigurnost: Okretni nosač za laptop izrađen od утолщенного aluminijske legure s glatkim rubovima, koji se mogu zaštititi računalo od ogrebotina.U isporuku je uključen i teška silikonska maska, koja omogućava lagodan veze sa radnim stolom, a vaš laptop sigurno pričvršćen na mjestu, ne bojeći se trese i klizanja.

4. Ergonomski dizajn: postolje za laptop možete koristiti kao konop za podizanje ekran laptopa na razinu vašeg gledišta.Bez obzira stojite ili sjedite za računalom, to može učinkovito ublažiti bol u vratu ili leđima uzrokovane dugotrajnim korištenjem računala.Bez obzira radite li kod kuće ili u uredu, to će riješiti sve probleme s držanja.

5. Prijenosni i sklapanje: ovaj nosač za prijenosno računalo, možete jednostavno preklopiti i nositi u ruksaku.On je prikladan za uzeti ga sa sobom u kafiće, urede ili putovanja, na ulici i kamo god krenuli.Dizajn s šuplje отводом topline pruža više prostora za protok zraka u dobrim karakteristikama odvođenja topline.Aluminijski materijal sam po sebi posjeduje funkciju apsorpcije topline, što pomaže da se na prirodan način smanjiti temperaturu laptopa, spriječiti pregrijavanje računala, sprečavanje oštećenja računala i hladiti vaš hardver.

Specifikacija:

Primjena: Laptop

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Model proizvoda: N16

Boja uređaja: Siva, srebrna (opcionalno)

Materijal proizvoda: Aluminijska legura + silikon

Primjenjivost: Odnosi na sve laptop sa dijagonalom od 10-17 cm

Statički ležaj opterećenja: 10 kg

Veličina proizvoda: 260x225x40 mm/10.24x8.89x1.57in

Paket veličina: 275x225x50 mm / 10.83x8.86x1.97in

Neto težina proizvoda: 600 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 X Nosač

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: